Van der Leij Schilderwerken: specialist voor elke VvE

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij Schilderwerken heeft de beschikking over 35 medewerkers plus vertrouwde ZZP-ers en is dus groot genoeg voor elke opdracht. En tegelijkertijd compact genoeg om snel te kunnen schakelen. Dat, plus een veelzijdig track record in zowel binnen- als buitenwerk, maakt Van der Leij Schilderwerken de vakbekwame schilderspecialist voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) in het westen en midden van Nederland.

Een recent project van Van der Leij Schilderwerken vinden we in Almere. “In opdracht van VvE Groenhof hebben we alle houtwerk aan de buitenzijde van de panden Groenhof 72 t/m 83 onder handen genomen. Er was nogal wat houtrot, dus dat hebben we eerst allemaal met epoxy hersteld. En vervolgens het houtwerk netjes geschilderd, zodat het weer strak in de lak staat.” Dat vertelt Duncan Wijk van Van der Leij Schilderwerken.

Project samen met Univeste

Het project Groenhof in Almere voerde Van der Leij uit in samenwerking met Univeste. Univeste begeleidt en adviseert VvE’s op het gebied van groot onderhoud en verduurzaming. En over de financiering daarvan. Duncan van Wijk: “Door financieringsoplossingen van Univeste wordt voor VvE’s vaak meer mogelijk dan anders het geval zou zijn. Verduurzamen, groot onderhoud en brandwerende maatregelen, bijvoorbeeld. Of, zoals in dit geval, een asbestsanering.” 

Asbest panelen verwijderen

In het complex Groenhof bleken, tientallen jaren geleden, asbest panelen te zijn verwerkt. Deze zijn veilig en deskundig verwijderd volgens de Foamshield methodiek. FoamShield is een uniek en veilig saneringsproces dat ruimschoots onder alle wettelijk vastgestelde emissiegrenswaarden blijft. De FoamShield methode maakt asbestsanering veiliger, milieuvriendelijker en in veel gevallen aanzienlijk goedkoper. 

Altijd voldoende, bewezen bekwame schilders

Binnen en buiten, het hele jaar door: Van der Leij Schilderwerken staat klaar voor uw VvE. Wij bieden altijd voldoende en bewezen vakbekwame schilders. Ook werken wij al jaren met grote regelmaat in opdracht van verschillende verzekeringsmaatschappijen (brand- en waterschadeherstel). Bent u bestuurslid van een VvE en bent u benieuwd wat Van der Leij Schilderwerken voor uw vereniging kan betekenen? Neem gerust contact op, dan maken we gauw een afspraak.

Meer lezen over Van der Leij voor VvE’s