Van der Leij succesvol op Provada 2016

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij succesvol op Provada 2016

Veel bezoekers. Veel belangstelling voorde innovatieve renovatie- en onderhoudsconcepten met financieringsmogelijkheden. Bijgepraat met veel nieuwe én bestaande contacten.Onder andere dat zijn de resultaten van de succesvolle presentatie van Van der Leij op de Provada 2016 in Amsterdam.

Met een nieuwe stand op een vertrouwde plek (stand 42 in hal11) trad Van der Leij de ruim 20.000 bezoekers in het RAI-complex tegemoet. “Na de moeilijke bouwjaren sinds 2008 merk je dat er een nieuw elan aanwezig is,”zegt Rob van der Leij. “Het trekt nu echt aan in de sector. En wat je ook merkt is dat onze vernieuwende oplossingen op het gebied van transformeren,verduurzamen, industrialiseren en financieren duidelijk aanspreken. Het zijn oplossingen die passen bij deze tijd en die niet alleen voor corporaties, maar bijvoorbeeld ook voor veel VvE’s en de zorgsector nieuwe perspectieven openen.”

Gespecialiseerde partners

Voor het aanbieden van deze innovatieve concepten heeft Van der Leij zich breed gemaakt door zich te omringen met gespecialiseerde partners, waaronder Veerhuis, Reliplan, Hurks, 3D Geo Solutions, Allround Parking Services,Univeste en andere preferred co-creators. Door elkaars specialismen op elkaar af te stemmen ontstaan nieuwe mogelijkheden voor o.a. de onderhouds- en renovatiemarkt.En is de gemeenschappelijke marktapproach meer dan de som der delen.

Nader kennismaken?

Heeft u de Provada niet bezocht? Van der Leij verzorgt graag een presentatie van de mogelijkheden op het gebied van renoveren, onderhouden,restaureren, parkeren, verduurzamen en financieren bij u op kantoor. Gaan naar contact of bel: 020-632 3331.