Van der Leij Vastgoedonderhoud: 35 schilders staan paraat

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij Vastgoedonderhoud en Coverplan hebben een gezamenlijke VOF opgericht. Daarmee komt het beste van twee werelden samen: de veelzijdige onderhoudsexpertise van Van der Leij enerzijds en de slagkracht van een ervaren team vakschilders anderzijds. Resultaat: samen bieden Coverplan en Van der Leij opdrachtgevers snelle en complete schilderoplossingen. Binnen en buiten, het hele jaar door.

“Door de combinatie met een schilderbedrijf met 35 vaste medewerkers plus vertrouwde ZZP-ers kunnen klanten van Van der Leij Vastgoedonderhoud altijd rekenen op voldoende vakbekwame schilders,” zegt Duncan Wijk van Coverplan. “Dat is een belangrijke meerwaarde in de onderhouds- en renovatiesector.”

Verzekeraars

Ons schildersteam werkt al jaren vaak in opdracht van verzekeraars op het gebied van brand- en waterschadeherstel. “Door de samenwerking met Van der Leij Vastgoedonderhouden als onderdeel van haar brede netwerk kunnen onze vaklieden ook in de reguliere onderhouds- en renovatiebranche op een meer uitgebreide schaal aan de slag,” aldus Duncan Wijk. “Elkaar versterken, continuïteit bieden en opdrachtgevers nog beter ontzorgen. Dat staat in deze samenwerking voorop.”

Folie applicaties

Van der Leij Vastgoedonderhoud biedt ook (onderhouds)oplossingen met geavanceerde 3M folies, waaronder zonwerende, isolerende en veiligheidsfolies. En bijvoorbeeld met speciale renovatiefolie. Gecertificeerde monteurs hebben op iedere folie-vraag een ‘plakbaar’ antwoord. Duurzaam vakwerk, gegarandeerd voor maar liefst 10 jaar. Autofolies van 3M (reclame en belettering; car wrap folie) zitten eveneens in het leveringsgamma: toepasbaar op bedrijfsbussen, touringcars – of desgewenst op scooters en treinen.

Meer lezen over vastgoedonderhoud? Dat kan hier