Verduurzaam en onderhoud uw VvE complex binnen de servicelasten

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Uw VvE-complex of appartementengebouw verduurzamen, onderhouden of renoveren? Maar dan betaalbaar en binnen de huidige servicelasten van de eigenaren? Dat kan! Univeste en Van der Leij maken het samen waar. Univeste en Van der Leij helpen VvE’s en VvE-beheerders naar een professioneel, duurzaam onderhouden complex zonder dat het de ‘hoofdprijs’ kost. Bent u VvE-bestuurder, lid van een VvE of bent u VvE-beheerder? Lees dan beslist verder.

Bijna iedere VvE kent de vragen. Hoe zorgen we voor een goede staat van onderhoud, jaar in, jaar uit, zonder de lasten te verhogen? Hoe renoveren we het vastgoed, zodat het waardevast blijft? En: hoe verlagen we de energierekening, zonder investeringen waarvoor geen draagvlak is? Hét antwoord in de westelijke Randstad is: Univeste en Van der Leij. Samen brengen zij de juiste staat van onderhoud op niveau. Haalbaar en realiseerbaar, ook als de VvE in de afgelopen jaren het spaarvarken niet heeft verwend.

Univeste Onderhoudsplan: 15 jaar zekerheid

Met het Univeste Onderhoudsplan wordt een meerjarenplanning van 15 jaar rond uw VvE-vastgoed gerealiseerd. Binnen de bestaande servicelasten. Zonder onderpand. En zonder zorgen, want contractueel vastgelegd. Univeste werkt daartoe samen met geselecteerde, vertrouwde bouwbedrijven. Aannemers die kwaliteit en continuïteit bieden en over honderden referenties beschikken. In de westelijke Randstad is dat Van der Leij, dé specialist in onderhoud en (energetische) renovatie. Daarmee is het onderhoud, de renovatie en de verduurzaming van uw VvE-vastgoed in vertrouwde handen. En dus ook de waardevastheid en verkooppotentie van appartementen van eigenaren.

Met SVn subsidie nog voordeliger uit

Appartementencomplex verduurzamen? Via Univeste en Van der Leij kan, zonder rompslomp voor het VvE-bestuur, een subsidie van SVn worden gerealiseerd. SVn betekent Stimuleringsfonds Volkshuisvesting, wat staat voor duurzaam financieren met een hoog maatschappelijk rendement. Dankzij de rentekorting die uw VvE via SVn krijgt, wordt verduurzamend renoveren nóg aantrekkelijker. Spouwmuurisolatie, isolerend glas, een geïsoleerd dak voor uw VvE-gebouw? Uw appartementencomplex schilderen, betonwerk uitvoeren, gevels schoonmaken en renoveren? Balkonhekken vernieuwen of een nieuw dak? Univeste en Van der Leij maken het haalbaar en aantrekkelijk. Neem contact op per e-mail of bel nu: 020-632 3331.