Verduurzamen en groot onderhoud in Nijkerk en Berg en Dal

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

In Berg en Dal (bij Nijmegen) start De Onderhoudspartner in het eerste kwartaal van volgend jaar met werkzaamheden in opdracht van VvE Stollenberglaan 44-90. En in Nijkerk, op de Veluwe, gaan we kozijnen vervangen en gevelherstel uitvoeren voor de VvE Meidoornlaan. Verenigingen van Eigenaren werken graag met Van der Leij. Waarom?

“Door onze uitgebreide ervaring sinds 1973 hebben wij een groot aantal specialismen opgebouwd. Dat past uitstekend bij VvE’s, want elk appartementencomplex is weer anders en vraagt op z’n tijd om specifieke maatregelen. Aan die vraag komen wij graag tegemoet,” zegt Senior projectleider/Teamleider Albert van Wolfswinkel van Van der Leij. “Onze samenwerking met Univeste versterkt bovendien onze positie.”

Plafonds bergingen na-isoleren

In Berg en Dal bestaat het VvE-complex Stollenberglaan 44-90 uit een eerste woonlaag bovenop bergingen, die de begane grond vormen. “We gaan de plafonds van die bergingen thermisch na-isoleren, waarna we de 8 centimeter isolatielaag van een vlamvertragende coating voorzien. Daarmee gaat het comfort in de woningen omhoog en het energieverbruik omlaag,” licht Albert van Wolfswinkel toe. Maar er is meer. “Uit enkele meterkasten verwijderen we de asbest plafondplaten. En het dak wordt ook verduurzaamd, tot een Rc-waarde van 6,0. Daar bovenop komen nieuwe, bitumineuze dakbedekking en zonnepanelen.” 

Meidoornlaan Nijkerk 

Niet alleen in het Rijk van Nijmegen, zoals de omgeving van die stad wel heet, maar ook op de Veluwe is De Onderhoudspartner actief. In de Meidoornlaan, vlakbij het centrum van Nijkerk, gaat De Onderhoudspartner aan de slag voor VvE Meidoornlaan 1 t/m 11. Het complex bestaat uit 12 woningen. "Daarvan gaan we onder andere de kozijnen vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Ook is gevelherstel noodzakelijk. Door de actuele flora- en faunawetgeving op dit gebied is het voortracé daarvoor tegenwoordig vaak tijdrovend. De wetgever wil voorkómen dat mogelijke ‘spouwbewoners’, zoals vleermuizen, ringslangen, muizen, vogels en steenmarters onnodig het loodje leggen."

Van der Leij Bouwbedrijven komt graag in contact met VvE’s die ambities hebben t.a.v. groot onderhoud/verduurzaming van hun complex. In veel gevallen bieden wij kwalitatief hoogwaardige, concurrerend geprijsde oplossingen – en passende financieringsopties. 

Kom in contact met Van der Leij. 

Meer lezen? Van der Leij: sinds 1973 vertrouwd veelzijdig