Watervilla’s De Steigers gaan bewoond de zomer tegemoet

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Het water praait hun voeten, hun bijzondere uitstraling pleziert liefhebbers van eigentijdse architectuur. Maar bovenal bereiden de bewoners van de watervilla’s van project De Steigers zich voor op hun eerste lente en zomer aan en boven het water. Een unieke woonomgeving aan de Scheepsbouwweg en een nieuwbouw-prestatie waar Van der Leij Bouwbedrijven best trots op is.

Met minimaal 140m2 en 5 kamers zijn deze vrijstaande watervilla’s, zeker naar Amsterdamse begrippen, bijzonder ruim te noemen. Van der Leij bouwde ze in opdracht van projectontwikkelaar De Bongerd. De bouw startte in het voorjaar van 2021 en sinds het begin van dit jaar zijn alle villa’s bewoond.

Duurzaam en eigentijds

Met optimale isolatie, vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen is sprake van duurzaam en gasloos wonen. Onder andere houten gevelbekledingen, ruim bemeten daklichten en een strakke afwerking tekenen voor een zeer eigentijds karakter, dat visueel toch aansluiting vindt bij de Amsterdam-Noordse bouwtradities. Echt uniek aan De Steigers is echter de ligging aan open water, dat toegang biedt tot een uitgestrekt vaargebied. 

Waterwereld aan je voeten

Bewoners van De Steigers hebben een waterwereld aan hun voeten. Vanaf de eigen steiger vaar je, via het IJ, zo Amsterdam in, de Zaan op of het Noordzee-kanaal af, richting Noordzee en desgewenst nog verder. Projectleider Martin Schaaper van Van der Leij: “De Steigers is tot een heel mooi eindresultaat gekomen. Het was een uitdaging om deze mooie villa’s neer te zetten. En we wensen de bewoners een hele mooie tijd aan de Scheepsbouwweg!”

Wonen in De Bongerd?

Wilt u ook wonen in De Bongerd in Amsterdam-Noord? De Steigers zijn vergeven, maar De Bongerd ontwikkelt zich door. Kijk hier voor actuele woonmogelijkheden in De Bongerd.

Maatwerk in vastgoedoplossingen

Van der Leij Bouwbedrijven biedt maatwerk in vastgoedoplossingen. Voor ontwikkelaars en corporaties, voor VvE’s, onderwijs en zorg. Neem contact op om eens nader kennis te maken. U bent van harte welkom.