Wonen boven water: De Steigers van Amsterdam-Noord

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Voorjaar 2021 start Van der Leij met de nieuwbouw van 16 unieke watervilla’s aan de Scheepsbouwweg in Amsterdam-Noord. Het project De Steigers staat nu al volop in de belangstelling van geïnteresseerde kopers. Dus wie zijn of haar ambitieuze woonwensen boven het IJ wil waarmaken, raden we aan om nu direct in actie te komen. Bekijk details en verkoopinformatie.

Ruim (vanaf 140m2; 5 kamers) en vrijstaand wonen, grootstedelijke allure plús een eigen ‘watertuin’. De Steigers zullen de nieuwste aanwinsten zijn in gebiedsont­wik­keling De Bongerd. Stevig verankerd op een betonnen paalfundering, die in het water staat, pronken straks deze 16 royale gezinswoningen aan de oostzijde van de goed bereikbare Scheepsbouwweg. Vlakbij alle denkbare voorzieningen en boven­dien: om de hoek bij al die hippe hotspots die maken dat wonen Noord meer trendy is dan ooit!

Ga je mee varen op het IJ?

Bent u een watersporliefhebber – of van plan dat te worden? Dan zijn sluiten de vrijstaande villa’s van project De Steigers naadloos bij u aan. Vanaf uw eigen terrassteiger gaat u aan boord van uw eigen bootje. U vaart in 10 minuutjes het IJ op en daar vandaan langs de grachten, door de havens en
 – wie weet – gaat uw vaartocht nog veel verder. Bent u weer terug? Even aanmeren, spullen op uw eigen terras en klaar bent u. Hoe fijn is dat?

Licht en vrolijk wonen

In de woningen zien we het nautische en industriële verleden van de omgeving weerspiegeld. Evenals de knusse, groene tuindorpen die zo kenmerkend zijn voor de Noordelijke boorden van Amsterdam. Verduurzaamd hout en rasters van metaal geven de uitstraling van uw villa een robuust karakter. En door ruime glaspartijen en daklichten dragen de watervilla’s een licht en vrolijk karakter. Een woonkwa­liteit waar je iedere dag opnieuw van geniet.

Helemaal van deze tijd

Van der Leij bouwt uw watervilla volgens de eisen van deze tijd en die van (over)morgen. Gasloos, aangesloten op stadswarmte, uitgevoerd met vloerverwarming en een gebalanceerd ventilatiesysteem. De isolatie rondom is uiteraard optimaal, de materiaalkeuze duurzaam en op het dak vindt u minimaal zes zonnepanelen. Welkom in de Bongerd!

Meer informatie over nieuwbouw met Van der Leij