Woonbron selecteert Van der Leij als co-maker in Delft

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Voor het dagelijks- en mutatieonderhoud aan haar voorraad in Delft selecteerde woningcorporatie Woonbron twee aannemers. Eén daarvan is Van der Leij Bouwbedrijven Zuid Holland. “Traditioneel aanwezig in zuidelijk Zuid-Holland, vroeger vanuit Delft, nu vanuit Bleiswijk, is Van der Leij Bouwbedrijven Zuid-Holland mede door deze ontwikkeling klaar voor verdere expansie in de regio Rotterdam-Den Haag en omstreken,” zegt Ward Boers, teamleider bij Van der Leij.

“1 juni jl. is het contract getekend. Een contract voor co-makerschap, mede op basis van meerdere jaren goede prestaties op mutatie-onderhoud voor Woonbron. En nu dus ook het dagelijks onderhoud er bij, plùs de optie om in te schrijven op renovatieprojecten. Een groot compliment voor alle medewerkers van onze Bleiswijkse vestiging en zeer zeker een belofte voor de toekomst,” aldus Boers. Huishoudens met een smalle beurs Ward Boers: “Woonbron is een grote corporatie met 49.000 eenheden in Rotterdam, Nissewaard, Delft en Dordrecht. Gericht op het creëren van goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beurs. Woonbron streeft ernaar haar klanten een woning te bieden die qua grootte, prijs en buurt bij hen past. Het is echt een organisatie met een sociaal hart. Dat spreekt ons als Van der Leij Bouwbedrijven erg aan. Onze ‘roots’ lagen in de jaren ’70 van de vorige eeuw immers in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor de sociale woningsector, zowel in de regio Amsterdam als in Zuid-Holland. We kennen het speelveld en het specifieke van Delft en omgeving daardoor al decennia lang.”

Blijvend betaalbaar wonen

In Delft beheert Woonbron 8.737 woningen, vrijwel alle in de sociale sector. Woonbron verbetert de kwaliteit van haar voorraad voortdurend. Dat gebeurt door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms ook door nieuw te bouwen. Zo wordt betaalbaar wonen blijvend gegarandeerd. Woonbron streeft daarbij naar professioneel opdrachtgeverschap en inkoop – een belangrijk uitgangspunt voor woningcorporaties die de toekomst innovatief en met vertrouwen tegemoet treden.

Alle soorten onderhoud

Van der Leij verzorgt alle vormen van onderhoud in opdracht van woningcorporaties. Met bijna 500 jaar ervaring en actief in onder andere de regio’s Amsterdam e.o., Den Haag/Haaglanden, Utrecht, Flevoland en Delft/Rijmond is sprake van grote mate van expertise en know how.

Meer over Van der Leij voor corporaties