Van der Leij levert nieuw hoofdkantoor Vesteda op

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Afgelopen oktober was het zo ver: het nieuwe hoofdkantoor van Vesteda aan de De Boelelaan in Amsterdam-Zuid werd opgeleverd. Een transformatieproject van formaat (ca. 3.000m2). De plint en eerste verdieping van een zestiger jaren galerijflat zijn veranderd in state of the art kantoorruimtes, met alle features en voorzieningen van deze tijd. Een schitterend, transparant geheel – conform de inspirerende ontwerpen van Hans van Heeswijk architecten.

Transformeren is een discipline in de portfolio van renovatiespecialist Van der Leij die op veel belangstelling mag rekenen. Het nieuwe hoofdkantoor van vastgoed-belegger Vesteda is een schoolvoorbeeld. Projectleider Darius Dienaar van Van der Leij: “In een hoog tempo, volgens een strakke planning, hebben we alle deadlines gehaald. Met een resultaat dat door onze opdrachtgever bijzonder op prijs wordt gesteld.”

Veel glas, smaakvol en veelzijdig

Veel glas rondom, ook in de entrees en trapportalen, verleent de kantoorruimte van Vesteda een stralende identiteit. In combinatie met eigentijdse kleurstellingen en functionele designoplossingen is een bijzonder geheel ontstaan. Niet alleen architectonisch en (af)bouwkundig op een onalledaags hoog afwerkingsniveau, maar ook waar het de voorzieningen betreft. Wat te denken van 10 inpandig geparkeerde, elektrische stadsauto’s? Die kunnen overdag door de Vesteda-medewerkers, maar ’s avonds en in het weekeinde door de bewoners van de (eveneens door Van der Leij gerenoveerde) bovenliggende appartementen worden ingezet.

Installatie- en klimaattechniek

Klimaatplafonds en convectoren, automatische zonweringen en zonwerend glas zorgen voor een aangenaam binnenklimaat bij Vesteda. Omdat daarnaast aan de akoestiek van de kantoorruimtes extra aandacht is besteed, wordt ook aan die component van een prettige werkambiance maximaal recht gedaan.

Vesteda brengt alle activiteiten onder in de nieuwe vestiging aan de Zuidas. Het voormalig hoofdkantoor in Maastricht en de beide locaties in Amsterdam zijn gecentraliseerd in het nieuwe kantoor. De bestaande vijf regiokantoren blijven gehandhaafd. Utilitair vastgoed herbestemmen? Maak kennis met Van der Leij.