VvE Oranje Nassauplein in Eerbeek verduurzaamt

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Het klimaat en de energieprijzen van deze tijd (en die van morgen) maken dat menig Vereniging van Eigenaren maatregelen overweegt om het vastgoed te verduurzamen. Dat vergt investeringen, maar bespaart gas en/of elektriciteit. En het komt de waarde van de individuele woningen ten goede. In Eerbeek (Gelderland) renoveert en verduurzaamt Van der Leij 10 appartementen in opdracht van VvE Oranje Nassauplein.

We zijn begonnen met onderzoek te doen naar de technische staat van het complex. Aan de hand van de uitkomsten daarvan hebben we verschillende scenario’s ontwikkeld. Het favoriete scenario is vervolgens voorgelegd aan de ALV van de VvE en met algemene stemmen aangenomen. Daarna is een plan van aanpak vastgesteld.

Werkzaamheden Eerbeek

De volgende werkzaamheden worden door Van der Leij uitgevoerd aan de appartementen van VvE Oranje Nassauplein: spouw- en dakisolatie, nieuwe kozijnen met HR++ glas, een nieuwe dakbedekking en het schilderen van de algemene ruimtes horen er allemaal bij. Opnieuw een project in samenwerking met Univeste, want steeds meer VvE’s ontdekken de voordelen van duurzaam renoveren met Univeste en Van der Leij.

Meer mogelijk maken

Univeste en Van der Leij maken samen meer mogelijk voor VvE’s. Onderhoud, renovatie, verduurzaming…. ook als de reserves van de VvE in kwestie in eerste instantie niet toereikend lijken. Door middel van slimme financiering is het veelal mogelijk om energiebesparing, lagere onderhoudskosten en waardevermeerdering van de woningen te bereiken, zònder dat de maandbijdragen van de eigenaren (veel) omhoog moeten. Want daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Lees hier hoe ook uw VvE profijt kan hebben van onze systematiek