Allround Parking Service doet beheer Hojel City Center in Utrecht

Allround Parking Services (APS) is door Jones Lang LaSalle geselecteerd om het parkeerbeheer rond het Hojel City Center in Utrecht te verzorgen. Het gaat om een parkeergarage en een parkeerterrein met samen 1.467 parkeerplaatsen. Hojel City Center staat in het hartje van de Domstad, naast het Centraal Station en het Jaarbeurscomplex.

Lees meer

Met nieuwe managementstructuur klaar voor de toekomst

Van der Leij heeft een nieuwe, ‘plattere’ managementstructuur ingevoerd.Door de nieuwe structuur komen meer verantwoordelijkheden dieper in de organisatie te liggen. En door korte lijnen kan nog slagvaardiger worden geopereerd. De aanpassingen in de organisatie, die al werden ingezet in 2014, zijn daarmee afgerond.

Lees meer

Van der Leij succesvol op Provada 2016

Veel bezoekers. Veel belangstelling voorde innovatieve renovatie- en onderhoudsconcepten met financieringsmogelijkheden. Bijgepraat met veel nieuwe én bestaande contacten.Onder andere dat zijn de resultaten van de succesvolle presentatie van Van der Leij op de Provada 2016 in Amsterdam.

Lees meer

Van der Leij en NOM-keur: zekerheid over kwaliteit energiezuinige woning

Nul op de Meter betekent: comfortabel wonen met een energierekening van 0 euro.
Dat wordt bereikt door optimale isolatie enerzijds en het duurzaam opwekken van energie anderzijds – bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen. Om Nul op de Meter in de bestaande bouw te bereiken zijn er verschillende renovatieconcepten op de markt.
Hoe kan een consument weten of zijn Nul op de Meter-woning aan de vereiste hoge bouwkwaliteit voldoet? Daarvoor is er nu het NOM-keur. Het NOM-keurmerk biedt zekerheid over de kwaliteit en langetermijnprestaties van NOM-woningen.
Lees meer

Van der Leij vat De Boel bij de horens

Slim wonen aan de Amsterdamse Zuidas? Dat kan nu in De Boel. Een appartementencomplex nieuwe stijl aan de Boelelaan, vlakbij VU en NS-station Amsterdam-Zuid. 154 moderne appartementen, bedrijfsruimtes en ondernemersboxen. Plus een bloeiende daktuin die het geheel feestelijk bekroont. De Boel is fris verbouwd door Van der Leij, de renovatiespecialist die uit ‘oud’ gloednieuw tevoorschijn haalt.
Lees meer

Toekomst Thuis: levensloopbestendig én Nul op de Meter

Langer thuis kunnen wonen is een hot item. De ‘vergrijzing’ leidt tot specifieke woonwensen en –eisen van senioren. Zogenoemde extramurale zorg vraagt aandacht. En tegelijkertijd is het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad een belangrijke opgave. Van der Leij, de renovatie en onderhoudsspecialist, is lid van de coalitie Toekomst Thuis. Toekomst Thuis helpt gemeenten en woningcorporaties duurzame, gezonde en comfortabele woningen te realiseren.Lees meer