Niels Welmer terug bij Van der Leij Bouwbedrijven

Niels Welmer is sinds 30 april jl. Bedrijfsleider Vastgoedonderhoud bij Van der Leij. Na een kort ‘uitstapje’ bij een collega-bouwbedrijf keert Niels daarmee terug op het oude nest. “Het voelt weer helemaal als thuis!”

De nieuwe afdeling Vastgoedonderhoud gaat het planmatig onderhoud dat Van der Leij uitvoert in opdracht van corporaties, VvE’s en andere OG-eigenaren nog meer stroom-lijnen en verder uitbouwen.

Lees meer

Feestelijke bijeenkomst ‘Eerste vloerlegging’ Kade Noord Amsterdam

Bubbels, toespraken, confetti en vlagvertoon… aan de Scheepsbouwweg in Amsterdam-Noord. Want daar vond onlangs de ‘eerste vloerlegging’ plaats van het nieuwbouwproject Kade Noord. Het project bestaat uit 47 duurzame nieuwbouwwoningen. Terwijl vroeger de eerste steenlegging van een project werd gevierd, was nu het leggen van de eerste vloerplaat reden voor opgetogenheid. Bij de aanwezige toekomstige bewoners, maar ook bij ontwikkelaar Joost Beemer van Kade Noord BV en stadsdeelbestuurder Erna Berends van het Stadsdeel.

Lees meer

Renoveren met Van der Leij is moderniseren met resultaat

Van der Leij maakt al jaren werk van de specifieke discipline renovatie. Het succesvol totaal renoveren van onroerend goed gaat verder dan bouwkundige ingrepen. Samen met de opdrachtgever een kansrijke toekomst vinden, de juiste partijen samenbrengen én bijdragen aan vernieuwd woon- en leefcomfort voor bewoners is net zo essentieel. Ervaring en expertise wijzen vaak de weg. Bijvoorbeeld naar de Tolsteegsingel in Utrecht.

Lees meer

DENISE: van ‘old school’ naar internationaal onderwijs in een nieuw jasje

De Nieuwe Internationale School Esprit (DENISE) is één van de twaalf scholen van de Esprit Scholengemeenschap. Voor DENISE transformeert Van der Leij een voormalig schoolgebouw uit 1957 tot een eigentijdse, prettige en transparante leeromgeving, die ruimte biedt aan zowel internationaal basisonderwijs als voortgezet onderwijs.

Lees meer

Stephan Jutte nieuwe bedrijfsleider Bouwprojecten bij Van der Leij

Stephan Jutte is de nieuwe bedrijfsleider Bouwprojecten bij Van der Leij. Jutte beschikt over ruim 20 jaar praktijkervaring op uiteenlopende niveaus. Als projectleider binnen onze onderneming, maar ook –onder andere- als werkvoorbereider en projectleider bij verschillende andere bouwondernemingen. “Weten wat er speelt en leeft, zowel bij de opdrachtgever als op de bouwplaats. Die twee werelden verbinden, wederzijds vertrouwen aanbrengen en samen mooie projecten realiseren. Dat is mijn ambitie.”

Lees meer

Opdrachtgevers kijken ‘real time’ mee met Van der Leij

“Opdrachtgevers kunnen real time onze werkzaamheden volgen. Bewoners kunnen rechtstreeks storingsmeldingen doen. En het papierloze kantoor komt nu wel heel dichtbij. Hoe mooi is dat?”, zegt Edwin Duwel, bedrijfsleider Onderhoud bij Van der Leij Bouwbedrijven. “Met de implementatie van het ERP-softwarepakket Bouwworks zetten we een stap vooruit in verdere ontzorging van klanten en bewoners, maar ook in efficiency en optimalisatie van de bouwstroom.”

Lees meer