Verduurzaam en onderhoud uw VvE complex binnen de servicelasten

Uw VvE-complex of appartementengebouw verduurzamen, onderhouden of renoveren? Maar dan betaalbaar en binnen de huidige servicelasten van de eigenaren? Dat kan! Univeste en Van der Leij maken het samen waar. Univeste en Van der Leij helpen VvE’s en VvE-beheerders naar een professioneel, duurzaam onderhouden complex zonder dat het de ‘hoofdprijs’ kost. Bent u VvE-bestuurder, lid van een VvE of bent u VvE-beheerder? Lees dan beslist verder.

Lees meer

Funderingsherstel 34 woningen aan de Marnixstraat in Amsterdam

Tussen Leidseplein en Haarlemmerplein vind je in Amsterdam de Marnixtraat. Lekker centraal, wonen en werken. In opdracht van woningstichting Eigen Haard werkt Van der Leij daar in bouwteamverband aan het funderingsherstel (en renovatie) van 34 woningen en een bedrijfsruimte.

Lees meer

Transformeren? Haalbaarheidsstudie voor slechts 1 euro per m2

Aan succesvol transformeren gaat een zorgvuldige haalbaarheidsstudie vooraf. En dat kan nu al voor slechts 1 euro per m2. Dat bewijst Transoffice opnieuw in Amstelveen. Van utiliteitsbouw naar een nieuwe bestemming, van leegstand naar nieuw rendement.

Lees meer

Allround Parking Service doet beheer Hojel City Center in Utrecht

Allround Parking Services (APS) is door Jones Lang LaSalle geselecteerd om het parkeerbeheer rond het Hojel City Center in Utrecht te verzorgen. Het gaat om een parkeergarage en een parkeerterrein met samen 1.467 parkeerplaatsen. Hojel City Center staat in het hartje van de Domstad, naast het Centraal Station en het Jaarbeurscomplex.

Lees meer

Met nieuwe managementstructuur klaar voor de toekomst

Van der Leij heeft een nieuwe, ‘plattere’ managementstructuur ingevoerd.Door de nieuwe structuur komen meer verantwoordelijkheden dieper in de organisatie te liggen. En door korte lijnen kan nog slagvaardiger worden geopereerd. De aanpassingen in de organisatie, die al werden ingezet in 2014, zijn daarmee afgerond.

Lees meer

Van der Leij succesvol op Provada 2016

Veel bezoekers. Veel belangstelling voorde innovatieve renovatie- en onderhoudsconcepten met financieringsmogelijkheden. Bijgepraat met veel nieuwe én bestaande contacten.Onder andere dat zijn de resultaten van de succesvolle presentatie van Van der Leij op de Provada 2016 in Amsterdam.

Lees meer