Duurzame transformatie: ‘Bankstaete’ in hartje Mijdrecht

Aan de Dorpsstraat in Mijdrecht transformeert Van der Leij het voormalige ABN AMRO bankgebouw naar 9 hoogwaardige koopappartementen. Op de nieuw te bouwen 2e verdieping realiseren we 4 comfortabele penthouses. Een duurzaam project in opdracht van WoonHolland.

Lees meer

Da Costaschool Nunspeet opgeleverd - met garantie!

Een compleet nieuwe basisschool én een sporthal met uitgebreide garantie? Dat kan als je samenwerkt met Van der Leij Bouwbedrijven! Van der Leij ontzorgt. In dit geval: de gemeente Nunspeet op de Veluwe, waar dit ‘schoolvoorbeeld’ van bouwen volgens UAV-gc in oktober werd opgeleverd.

Lees meer

Van der Leij verduurzaamt op integrale wijze woningen Noormannenstraat

In opdracht van woningcorporatie Pré Wonen verduurzaamt Van der Leij negen sociale huurwoningen in de Noormannenstraat in Haarlem. De huizen, die dateren uit 1933, gaan naar energielabel B en ontvangen tegelijkertijd het nodige (reparatie) onderhoud. Want als je tòch ter plekke bent, dan is dat natuurlijk wel zo efficiënt.

Lees meer

Isolerende raamfolie is comfortabel en besparend

CP Van der Leij kan uw project(en) voorzien van hoogwaardige, isolerende raamfolie. Met alle voordelen van dien. “Isolerende raamfolie verhoogt de isolatiewaarde van uw ruiten. Het zorgt ervoor dat warmte binnenblijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer. Zónder dat het plaatsen van nieuwe kozijnen met isolatieglas noodzakelijk is.”

Lees meer

Nieuwbouw in Noord: riant en duurzaam boven het water

Medio oktober gaan de eerste heipalen de grond in. En in de zomer van volgend jaar levert Van der Leij ze op: 16 even riante als duurzame watervilla’s. Het project De Steigers heeft veel bijzonders te bieden. Want het vervult exclusieve woonwensen op een eigentijdse manier.

Lees meer

Tweede jeugd voor seniorenwoningen De Woonmensen

Aan de Morellenlaan in Apeldoorn krijgen 12 seniorenwoningen van onze nieuwe klant De Woonmensen een verjongingskuur. Het betreft een combinatie van renovatie en verduurzaming, die leidt tot een ‘tweede jeugd’ voor deze seniorenwoningen, oorspronkelijk gebouwd in de jaren zeventig van de vorige eeuw. 

Lees meer