Voordelig, efficiënt en veilig asbest saneren met TAS

Asbest saneren: het moet steeds vaker en de kosten rijzen meestal de  pan uit door de steeds strenger wordende wetgeving.  Door gebruik te maken van de nieuwste  innovatieve methodes, die aan alle regel- en wetgeving voldoen, bestaat de  mogelijkheid om op een veiliger én relatief voordeligere wijze te saneren.

Lees meer

Nader kennismaken: onze afdeling Bedrijfsbureau

Met gespecialiseerde activiteiten in onderhoud, renovatie en nieuwbouw staat Van der Leij Bouwbedrijven stevig op de kaart. De afdeling Bedrijfsbureau vervult daarbij een centrale rol. Een goede aanleiding om eens nader kennis te maken….?

Lees meer

“Waarom ik andere VvE’s Van der Leij en Univeste kan aanbevelen”

“Veel VvE’s hebben dezelfde uitdaging: hoe realiseren we verduurzaming én onderhoud van ons complex, zonder dat de lasten voor de eigenaren onevenredig stijgen? Onze VvE heeft daar uitgebreid onderzoek naar gedaan. Zo zijn we bij Univeste en Van der Leij uitgekomen. Daar werken we heel plezierig en resultaatgericht mee samen. En dat kan ik iedere andere VvE aanbevelen.”

Lees meer

Circa 140 appartementen in bewoonde toestand renoveren? Zo doe je dat!

Men neme een aannemer die van bewoond renoveren een specialisme maakt. Voeg daar dedicated onderaannemers aan toe, plus vaklieden die heel goed met huurders overweg kunnen. Een flinke scheut LEAN erbij en de trein komt in beweging. Projectleider Johnny Huijbrechts van Van der Leij: “Dit soort dingen doen we al jaren. Het ‘geheim’ zit altijd in een goede logistieke planning en puur teamwork.”

Lees meer

Corporatie in VvE met andere eigenaren? Zó kun je toch verduurzamen

Veel woningcorporaties zijn lid van Verenigingen van Eigenaren, waarbij de overige VvE-leden particulieren zijn. Dit leidt niet zelden tot problemen als het om de door de overheid verwachte verduurzaming van het vastgoed gaat. De corporatie wil investeren, maar de particuliere eigenaren zien tegen de kosten op. Van der Leij en Univeste hebben voor zulke VvE’s een oplossing op maat.

Lees meer

Van der Leij creëert eigentijds vastgoed aan Tolsteegsingel Utrecht

Een voormalig kantoorgebouw aan de Tolsteegsingel in Utrecht hebben we volledig gestript. Het overgebleven, betonnen casco is vervolgens het uitgangspunt om eigentijds vastgoed te creëren. Hetzij utilitair, hetzij als nieuwe, urban appartementen. Eén ding staat vast: zowel energetisch als esthetisch ontstaat, door middel van renovatie, een prachtig ‘nieuw’ gebouw met bijzondere kwaliteiten.

Lees meer