Verduurzaming en groot onderhoud voor VvE De Singel II in Breda

Aan de Middellaan en de Nijverheidssingel in ‘Nassaustad’ Breda beheert de Vereniging van Eigenaren De Singel II een complex met 124 appartementen. Het geheel is gerealiseerd in 1979 en verdient anno nu groot onderhoud plús een eigentijdse verduurzamingsslag. Van der Leij, dé specialist voor onderhoud en renovatie, gaat het werk uitvoeren vanaf –naar verwachting- eind februari, dus na het Kielegatse carnaval.

Lees meer

Van der Leij renoveert kantoor Feenstra Amsterdam

Van der Leij is gestart met de renovatie van het Amsterdamse kantoor van installatiebedrijf Feenstra aan de Schepenbergweg. Het werk wordt uitgevoerd in bouwteamverband, samen met Courage Architecten uit Apeldoorn. Een project van 1.475 m2 bvo met een bijzondere component: opdrachtgever Feenstra is ook onze nevenaannemer… Hoe dat zit? Dat leest u in dit artikel!

Lees meer

Pré Wonen Velserbroek kiest Van der Leij als onderhoudspartner

Woningcorporatie Pré Wonen in Velserbroek selecteerde Van der Leij als vaste onderhoudspartner. Op 29 september 2017 werd het bijbehorende contract officieel ondertekend. Pré Wonen beheert circa 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. “Pré Wonen stelt mensen in staat een fijn huis te creëren, zodat zij van daaruit kunnen meedoen in de maatschappij,” zo luidt de missie van deze corporatie uit Zuid-Kennemerland.

Lees meer

Van der Leij levert nieuw hoofdkantoor Vesteda op

Afgelopen oktober was het zo ver: het nieuwe hoofdkantoor van Vesteda aan de De Boelelaan in Amsterdam-Zuid werd opgeleverd. Een transformatieproject van formaat (ca. 3.000m2). De plint en eerste verdieping van een zestiger jaren galerijflat zijn veranderd in state of the art kantoorruimtes, met alle features en voorzieningen van deze tijd. Een schitterend, transparant geheel – conform de inspirerende ontwerpen van Hans van Heeswijk architecten.

Lees meer

Eigentijds gezicht voor MS Mode Zaandam

De vestiging van MS Mode aan de Gedempte Gracht in Zaandam is weer helemaal van deze tijd. In opdracht van DELA Vastgoed renoveerde Van der Leij onder andere de voorgevel van het winkelpand. “Wij zijn heel tevreden met het resultaat,” aldus technisch vastgoed manager Erik van Deurzen van DELA. “Het pand staat er weer mooi bij.”

Lees meer

Nieuwbouw Scheepsbouwweg eind van het jaar van start

Het nieuwbouwproject Kade Noord aan de Scheepsbouwweg in Amsterdam start aan het einde van dit jaar. Van der Leij bouwt, in opdracht van ontwikkelaar Kade Noord BV, 47 duurzame en betaalbare koopwoningen. De verkoop verliep uiterst voorspoedig. “Het aantal inschrijvingen was overweldigend,” zegt Joost Beemer van Kade Noord BV over het succes van dit project.

Lees meer