Aantrekkelijke starterswoningen aan Scheepsbouwweg Amsterdam-Noord

Aan de Scheepsbouwweg, tussen Buiksloterham en Tuindorp Oostzaan, worden 47 gloednieuwe, aantrekkelijke en duurzame starterswoningen gebouwd. Mét tuinen of dakterras! De starterswoningen zijn een ontwikkeling van Kade Noord BV uit Amsterdam. En Van der Leij staat al in de startblokken om met de bouw van ‘Kade Noord’ te beginnen. Dat kan na de bouwvak 2017, want de inschrijving is dezer dagen geopend. Wonen kan dan vanaf zomer 2018.

Lees meer

Van der Leij vaste partner Woonpalet voor onderhoud

Lees meer

Van kantoren naar seniorenwoningen aan de Franklinstraat in Badhoevedorp

Aan de Franklinstraat in Badhoevedorp ontstonden uit één kantoorruimte van 360m2 drie (senioren)huurwoningen. Van der Leij leverde ze, volgens afspraak, omstreeks 1 november 2016 op aan opdrachtgever Amvest. Een geslaagde transformatie, die bewijst dat ook wanneer de omstandigheden tamelijk complex zijn, wonen in plaats van werken goed realiseerbaar is. En omdat er op veel plaatsen nog steeds teveel kantoorruimte is en te weinig woningen, is ieder transformatiereferentie een belofte voor de toekomst.

Lees meer

Van der Leij realiseert nieuwe kantoren aan de De Boelelaan Amsterdam

In opdracht van Vesteda realiseert Van der Leij nieuwe kantoren aan de De Boelelaan in Amsterdam-Buitenveldert. Het betreft een vervolgopdracht op twee naar volle tevredenheid uitgevoerde renovaties van appartementen, o.a. in het complex De Boel. In de transformatiemarkt van kantoren naar woonruimte en andersom is het bouwbedrijf actief sinds circa 1980. Soms als initiatiefnemer, soms als adviseur en nog vaker als aannemer. Het track record vermeldt dan ook vele geslaagde utiliteitsprojecten en wordt u op aanvraag snel toegezonden.

Lees meer

Zelfs Van der Leij oriënteert zich op Den Haag

We zijn we verhuisd: naar Zonweg 11 in Den Haag. Van daaruit werkt Van der Leij graag, goed én veel in de regio Haaglanden en Rijnmond, onder andere voor de corporaties Rijswijk Wonen, Vidomes, Rondom Wonen, Woonbron Rotterdam en Haag Wonen. Maar we zijn ambitieus en we kijken vooruit. En we zien volop mogelijkheden om de toekomst in Zuid-Holland nader gestalte te geven.

Lees meer

Van der Leij ‘revitaliseert’ gevel Hyatt Regency Amsterdam in de Sarphatistraat

Onlangs is die gevel door Van der Leij, dé specialist in renovatie en onderhoud, van top tot teen gereed gemaakt voor een volgend leven: als entree van de nieuwe conference area van het hotel. Achter de ‘gerevitaliseerde’ gevel krijgt Amsterdam’s nieuwste hotelaanwinst gestalte.

Lees meer