Zeven projecten genomineerd voor NRP Gulden Feniks

De nominaties voor de NRP Gulden Feniks 2020 zijn bekend! Dit jaar dingen 7 projecten mee naar de felbegeerde prijs in de categorieën Transformatie, Gebiedstransformatie en Renovatie. Van Der Leij is genomineerd, samen met alle andere betrokkenen, voor het project De Nieuwe Internationale School (Denise), Amsterdam.

Lees meer

Feestgedruis in Buiksloterham: eerste paal markeert bouwstart

Op vrijdag 28 juli jl. was het zover: de eerste paal van Cityplot B7 kon de grond in. De bouwstart dus van een gloednieuw complex met 12 prachtige appartementen, dat Van der Leij realiseert in opdracht van de gemeenschappelijke eigenaren. Een goed moment om, natuurlijk niet zonder een hapje en een drankje, vooruit te kijken naar de oplevering, die in de loop van 2021 wordt verwacht.

Lees meer

Harmonisch Wonen kiest Van der Leij Bouwbedrijven

Woningcorporatie Harmonisch Wonen in Lelystad heeft Van der Leij geselecteerd als vaste partner voor het dagelijks- en mutatieonderhoud. Sinds 1 juli is Van der Leij voor Harmonisch Wonen aan de slag en de werkzaamheden worden aangestuurd vanuit de vestiging in Apeldoorn. 

Lees meer

Van der Leij bouwt nieuwe Da Costaschool in Elspeet

In opdracht van de gemeente Nunspeet gaat Van der Leij voor de Christelijke Da Costa basisschool in Elspeet een compleet nieuw schoolgebouw realiseren. In een aanbestedingsprocedure bleek Van der Leij het beste UAV-gc voorstel te hebben neergelegd. Dat betekent: een integraal plan waarin de aannemer verantwoor­delijkheid neemt van het ontwerp tot en met het meerjarige onderhoud.

Lees meer

Nieuwbouw met Van der Leij in Buiksloterham (Amsterdam-Noord)

Gloednieuwe appartementen in booming Amsterdam-Noord? Dat kan! In opdracht van een collectief van aanstaande particuliere eigenaren realiseert Van der Leij een complex met 12 urban chic appartementen aan de Leen Jongewaardkade in Buiksloterham. Een spannende plek aan het water van het Tolhuiskanaal.

Lees meer

Appartementen Suikerbrink Vaassen: gasloze, tweede jeugd

In Vaassen (gemeente Epe) renoveert Van der Leij 45 appartementen in opdracht van Woningstichting Triada in Heerde. De 3 panden zijn, op buiten- en draagmuren na, helemaal casco gemaakt. Dat is de voorbode van een optimaal geïsoleerde en gasloze tweede jeugd – opnieuw goed voor nog eens 60 jaar woonplezier.

Lees meer