Geert Groote School in ‘nieuw’ gebouw 1e Nassaustraat 5-7 Amsterdam

De panden aan de Eerste Nassaustraat 5-7 in Amsterdam werden al in 1896 gebouwd. Toch is er straks sprake van een ‘nieuw’ gebouw, als de Geert Groote School deze bijzondere locatie betrekt. Dat komt omdat Van der Leij deze voormalige ‘broedplaats’ voor creatieve ondernemingen renoveert – met als resultaat straks een Frisse School in optima forma.

Lees meer

Van der Leij en Univeste leveren 124 appartementen op in Breda

Na een intensief groot onderhoudstraject,  waarbij tegelijk de duurzaamheid een flinke boost kreeg, was het afgelopen  najaar zo ver. Van der Leij leverde 124 appartementen op in Breda. Het gaat om  het complex van VvE De Singel II aan de Nijverheidssingel en Middellaan. Een  hele klus, maar het resultaat mag er zijn!

Lees meer

Afdeling WMO zorgt goed voor haar opdrachtgevers

Medische woningaanpassingen (in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning; Wmo) zijn al decennia een bekend specialisme van Van der Leij Bouwbedrijven. In en buiten Amsterdam. Ze worden uitgevoerd door onze Afdeling WMO, onderdeel van de divisie Onderhoud en Restauratie.

Lees meer

Voordelig, efficiënt en veilig asbest saneren met TAS

Asbest saneren: het moet steeds vaker en de kosten rijzen meestal de  pan uit door de steeds strenger wordende wetgeving.  Door gebruik te maken van de nieuwste  innovatieve methodes, die aan alle regel- en wetgeving voldoen, bestaat de  mogelijkheid om op een veiliger én relatief voordeligere wijze te saneren.

Lees meer

Nader kennismaken: onze afdeling Bedrijfsbureau

Met gespecialiseerde activiteiten in onderhoud, renovatie en nieuwbouw staat Van der Leij Bouwbedrijven stevig op de kaart. De afdeling Bedrijfsbureau vervult daarbij een centrale rol. Een goede aanleiding om eens nader kennis te maken….?

Lees meer

“Waarom ik andere VvE’s Van der Leij en Univeste kan aanbevelen”

“Veel VvE’s hebben dezelfde uitdaging: hoe realiseren we verduurzaming én onderhoud van ons complex, zonder dat de lasten voor de eigenaren onevenredig stijgen? Onze VvE heeft daar uitgebreid onderzoek naar gedaan. Zo zijn we bij Univeste en Van der Leij uitgekomen. Daar werken we heel plezierig en resultaatgericht mee samen. En dat kan ik iedere andere VvE aanbevelen.”

Lees meer