Isolerende raamfolie is comfortabel en besparend

CP Van der Leij kan uw project(en) voorzien van hoogwaardige, isolerende raamfolie. Met alle voordelen van dien. “Isolerende raamfolie verhoogt de isolatiewaarde van uw ruiten. Het zorgt ervoor dat warmte binnenblijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer. Zónder dat het plaatsen van nieuwe kozijnen met isolatieglas noodzakelijk is.”

Lees meer

Nieuwbouw in Noord: riant en duurzaam boven het water

Medio oktober gaan de eerste heipalen de grond in. En in de zomer van volgend jaar levert Van der Leij ze op: 16 even riante als duurzame watervilla’s. Het project De Steigers heeft veel bijzonders te bieden. Want het vervult exclusieve woonwensen op een eigentijdse manier.

Lees meer

Tweede jeugd voor seniorenwoningen De Woonmensen

Aan de Morellenlaan in Apeldoorn krijgen 12 seniorenwoningen van onze nieuwe klant De Woonmensen een verjongingskuur. Het betreft een combinatie van renovatie en verduurzaming, die leidt tot een ‘tweede jeugd’ voor deze seniorenwoningen, oorspronkelijk gebouwd in de jaren zeventig van de vorige eeuw. 

Lees meer

Warm jasje voor VvE Loenermark Flat D in Amsterdam

Isoleren is goed voor het klimaat. Binnen én buiten. Vandaar dat VvE Loenermark Flat D stapsgewijs toewerkt naar verduurzaming van haar complex in Buiksloot (Amsterdam-Noord). In coördinatie met VvE Beheer Amsterdam nam Van der Leij de kopse kant dit voorjaar onder handen. Resultaat: een zelfde straatbeeld, maar in een nieuw jasje. En tegelijk: warmer in de winter, koeler in de zomer. Hoe fijn is dat? 

Lees meer

45 nieuwe appartementen in een schil met ervaring

In Vaassen vernieuwbouwde Van der Leij drie panden uit 1960. Zo ontstonden 45 gloednieuwe huurappartementen. “Een mooi, nieuw product in een oude schil,” zegt Wim Klein Langenhorst, adjunct-directeur bij Woningstichting Triada.

Lees meer

Gasloos bij mutatie? Zó is het veel beter betaalbaar

Nederland ‘gasloos’ in 2050 is het ambitieuze doel. Een doel dat wel haalbaar is, maar ook kostbaar. Een traditionele energietransitie bij een gemiddelde, bestaande woning kost immers al gauw 70 à 80.000,- Euro ex btw. Maar nu is er een uitstekend alternatief, waarvan de kosten veel beter te managen zijn…

Lees meer