VvE Oranje Nassauplein in Eerbeek verduurzaamt

Het klimaat en de energieprijzen van deze tijd (en die van morgen) maken dat menig Vereniging van Eigenaren maatregelen overweegt om het vastgoed te verduurzamen. Dat vergt investeringen, maar bespaart gas en/of elektriciteit. En het komt de waarde van de individuele woningen ten goede. In Eerbeek (Gelderland) renoveert en verduurzaamt Van der Leij 10 appartementen in opdracht van VvE Oranje Nassauplein.

Lees meer

Climate Construction voor gecertificeerde energielabeling

Voor de meeste woningen en utiliteitsgebouwen (zoals kantoren, scholen of ziekenhuizen) is een energielabel bij verkoop, verhuur en oplevering verplicht. Climate Construction is het gecertificeerde energie-adviesbureau van Van der Leij en verzorgt energielabeling voor professionele opdrachtgevers, zoals vastgoedbezitters en woningcorporaties.

Lees meer

Van der Leij renoveert appartementen Park de Kotten in Enschede

Ze stammen uit het begin van de swinging sixties, want ze zijn gebouwd in de periode 1961-1963: zestien karakteristieke appartementen in Enschede. In de periode januari tot medio mei van dit jaar nam Van der Leij, in samenwerking met Univeste, de appartementen stevig onder handen. Zodat ze, gerenoveerd en wel, in de basis misschien wel nóg eens 60 jaar vooruit kunnen.

Lees meer

Woonpalet verlengt contract met Van der Leij Bouwbedrijven

Betrouwbaarheid, continuïteit en bewonerstevredenheid. Deze aspecten vindt woningbouwcorporatie Woonpalet in Zeewolde het meest belangrijk. En omdat die waarden in de afgelopen jaren prima in orde waren, heeft zij haar contract voor dagelijks onderhoud, mutatie-onderhoud en KBT-renovaties* met Van der Leij verlengd voor opnieuw 2 x 3 jaar.

Lees meer

Watervilla’s De Steigers gaan bewoond de zomer tegemoet

Het water praait hun voeten, hun bijzondere uitstraling pleziert liefhebbers van eigentijdse architectuur. Maar bovenal bereiden de bewoners van de watervilla’s van project De Steigers zich voor op hun eerste lente en zomer aan en boven het water. Een unieke woonomgeving aan de Scheepsbouwweg en een nieuwbouw-prestatie waar Van der Leij Bouwbedrijven best trots op is.

Lees meer

Extra woonlaag en energetische renovatie voor VvE complex

Het idee is helemaal top. Zet een lichtgewicht optopper bovenop een bestaand, nog te renoveren VvE-complex. Bijvoorbeeld wanneer het platte dak aan vernieuwing toe is, maar de financiële middelen ontbreken om dat op te lossen. Zo’n nieuwbouw in de hoogte kan voldoende geld opleveren om het hele gebouw energetisch te renoveren. Waardoor alle eigenaren meeprofiteren.

Lees meer