Van der Leij bouwt nieuwe Da Costaschool in Elspeet

In opdracht van de gemeente Nunspeet gaat Van der Leij voor de Christelijke Da Costa basisschool in Elspeet een compleet nieuw schoolgebouw realiseren. In een aanbestedingsprocedure bleek Van der Leij het beste UAV-gc voorstel te hebben neergelegd. Dat betekent: een integraal plan waarin de aannemer verantwoor­delijkheid neemt van het ontwerp tot en met het meerjarige onderhoud.

Lees meer

Nieuwbouw met Van der Leij in Buiksloterham (Amsterdam-Noord)

Gloednieuwe appartementen in booming Amsterdam-Noord? Dat kan! In opdracht van een collectief van aanstaande particuliere eigenaren realiseert Van der Leij een complex met 12 urban chic appartementen aan de Leen Jongewaardkade in Buiksloterham. Een spannende plek aan het water van het Tolhuiskanaal.

Lees meer

Appartementen Suikerbrink Vaassen: gasloze, tweede jeugd

In Vaassen (gemeente Epe) renoveert Van der Leij 45 appartementen in opdracht van Woningstichting Triada in Heerde. De 3 panden zijn, op buiten- en draagmuren na, helemaal casco gemaakt. Dat is de voorbode van een optimaal geïsoleerde en gasloze tweede jeugd – opnieuw goed voor nog eens 60 jaar woonplezier.

Lees meer

‘Nieuwe’ kantoren achter monumentale gevel Prinsengracht 739

Achter de monumentale gevels van de panden Prinsengracht 739/741 wacht een aangename verrassing. Uiterst eigentijdse, lichte en fraai afgewerkte kantoorruimtes. Luxe details en uitzicht over een van de mooiste Amsterdamse grachten completeren het beeld: dit is een toplocatie! Voorzien van een inpandige parkeergarage en een ruime lift bovendien een heel praktische toplocatie.

Lees meer

Van der Leij en Univeste renoveren appartementencomplex Waddenstraat Haarlem

Dit voorjaar start Van der Leij met de renovatie van het complex Waddenstraat 523-777 in Haarlem. Het gaat om groot onderhoud en het energetisch opplussen van het appartementengebouw, dat 128 woningen omvat en dateert uit de vroege jaren zeventig. “De isolatiewaarde zal enorm omhoog gaan, want in die bouwperio­de was energiebesparing nog nauwelijks aan de orde,” zegt Jeroen Letterie, projectcoördinator bij Van der Leij Vastgoedonderhoud.

Lees meer

Van der Leij Vastgoedonderhoud: 35 schilders staan paraat

Van der Leij Vastgoedonderhoud en Coverplan hebben een gezamenlijke VOF opgericht. Daarmee komt het beste van twee werelden samen: de veelzijdige onderhoudsexpertise van Van der Leij enerzijds en de slagkracht van een ervaren team vakschilders anderzijds. Resultaat: samen bieden Coverplan en Van der Leij opdrachtgevers snelle en complete schilderoplossingen. Binnen en buiten, het hele jaar door.

Lees meer