DENISE: van ‘old school’ naar internationaal onderwijs in een nieuw jasje

De Nieuwe Internationale School Esprit (DENISE) is één van de twaalf scholen van de Esprit Scholengemeenschap. Voor DENISE transformeert Van der Leij een voormalig schoolgebouw uit 1957 tot een eigentijdse, prettige en transparante leeromgeving, die ruimte biedt aan zowel internationaal basisonderwijs als voortgezet onderwijs.

Lees meer

Stephan Jutte nieuwe bedrijfsleider Bouwprojecten bij Van der Leij

Stephan Jutte is de nieuwe bedrijfsleider Bouwprojecten bij Van der Leij. Jutte beschikt over ruim 20 jaar praktijkervaring op uiteenlopende niveaus. Als projectleider binnen onze onderneming, maar ook –onder andere- als werkvoorbereider en projectleider bij verschillende andere bouwondernemingen. “Weten wat er speelt en leeft, zowel bij de opdrachtgever als op de bouwplaats. Die twee werelden verbinden, wederzijds vertrouwen aanbrengen en samen mooie projecten realiseren. Dat is mijn ambitie.”

Lees meer

Opdrachtgevers kijken ‘real time’ mee met Van der Leij

“Opdrachtgevers kunnen real time onze werkzaamheden volgen. Bewoners kunnen rechtstreeks storingsmeldingen doen. En het papierloze kantoor komt nu wel heel dichtbij. Hoe mooi is dat?”, zegt Edwin Duwel, bedrijfsleider Onderhoud bij Van der Leij Bouwbedrijven. “Met de implementatie van het ERP-softwarepakket Bouwworks zetten we een stap vooruit in verdere ontzorging van klanten en bewoners, maar ook in efficiency en optimalisatie van de bouwstroom.”

Lees meer

Verduurzaming en groot onderhoud voor VvE De Singel II in Breda

Aan de Middellaan en de Nijverheidssingel in ‘Nassaustad’ Breda beheert de Vereniging van Eigenaren De Singel II een complex met 124 appartementen. Het geheel is gerealiseerd in 1979 en verdient anno nu groot onderhoud plús een eigentijdse verduurzamingsslag. Van der Leij, dé specialist voor onderhoud en renovatie, gaat het werk uitvoeren vanaf –naar verwachting- eind februari, dus na het Kielegatse carnaval.

Lees meer

Van der Leij renoveert kantoor Feenstra Amsterdam

Van der Leij is gestart met de renovatie van het Amsterdamse kantoor van installatiebedrijf Feenstra aan de Schepenbergweg. Het werk wordt uitgevoerd in bouwteamverband, samen met Courage Architecten uit Apeldoorn. Een project van 1.475 m2 bvo met een bijzondere component: opdrachtgever Feenstra is ook onze nevenaannemer… Hoe dat zit? Dat leest u in dit artikel!

Lees meer

Pré Wonen Velserbroek kiest Van der Leij als onderhoudspartner

Woningcorporatie Pré Wonen in Velserbroek selecteerde Van der Leij als vaste onderhoudspartner. Op 29 september 2017 werd het bijbehorende contract officieel ondertekend. Pré Wonen beheert circa 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. “Pré Wonen stelt mensen in staat een fijn huis te creëren, zodat zij van daaruit kunnen meedoen in de maatschappij,” zo luidt de missie van deze corporatie uit Zuid-Kennemerland.

Lees meer