‘Nieuwe’ kantoren achter monumentale gevel Prinsengracht 739

Achter de monumentale gevels van de panden Prinsengracht 739/741 wacht een aangename verrassing. Uiterst eigentijdse, lichte en fraai afgewerkte kantoorruimtes. Luxe details en uitzicht over een van de mooiste Amsterdamse grachten completeren het beeld: dit is een toplocatie! Voorzien van een inpandige parkeergarage en een ruime lift bovendien een heel praktische toplocatie.

Lees meer

Van der Leij en Univeste renoveren appartementencomplex Waddenstraat Haarlem

Dit voorjaar start Van der Leij met de renovatie van het complex Waddenstraat 523-777 in Haarlem. Het gaat om groot onderhoud en het energetisch opplussen van het appartementengebouw, dat 128 woningen omvat en dateert uit de vroege jaren zeventig. “De isolatiewaarde zal enorm omhoog gaan, want in die bouwperio­de was energiebesparing nog nauwelijks aan de orde,” zegt Jeroen Letterie, projectcoördinator bij Van der Leij Vastgoedonderhoud.

Lees meer

Van der Leij Vastgoedonderhoud: 35 schilders staan paraat

Van der Leij Vastgoedonderhoud en Coverplan hebben een gezamenlijke VOF opgericht. Daarmee komt het beste van twee werelden samen: de veelzijdige onderhoudsexpertise van Van der Leij enerzijds en de slagkracht van een ervaren team vakschilders anderzijds. Resultaat: samen bieden Coverplan en Van der Leij opdrachtgevers snelle en complete schilderoplossingen. Binnen en buiten, het hele jaar door.

Lees meer

Geert Groote School in ‘nieuw’ gebouw 1e Nassaustraat 5-7 Amsterdam

De panden aan de Eerste Nassaustraat 5-7 in Amsterdam werden al in 1896 gebouwd. Toch is er straks sprake van een ‘nieuw’ gebouw, als de Geert Groote School deze bijzondere locatie betrekt. Dat komt omdat Van der Leij deze voormalige ‘broedplaats’ voor creatieve ondernemingen renoveert – met als resultaat straks een Frisse School in optima forma.

Lees meer

Van der Leij en Univeste leveren 124 appartementen op in Breda

Na een intensief groot onderhoudstraject,  waarbij tegelijk de duurzaamheid een flinke boost kreeg, was het afgelopen  najaar zo ver. Van der Leij leverde 124 appartementen op in Breda. Het gaat om  het complex van VvE De Singel II aan de Nijverheidssingel en Middellaan. Een  hele klus, maar het resultaat mag er zijn!

Lees meer

Afdeling WMO zorgt goed voor haar opdrachtgevers

Medische woningaanpassingen (in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning; Wmo) zijn al decennia een bekend specialisme van Van der Leij Bouwbedrijven. In en buiten Amsterdam. Ze worden uitgevoerd door onze Afdeling WMO, onderdeel van de divisie Onderhoud en Restauratie.

Lees meer