Opknapbeurt appartementencomplex Graan voor Visch Hoofddorp

Het zal je maar gebeuren als VvE: het dak lekt, het dak is niet of onvoldoende geïsoleerd, de buitengevels staan los en de ventilatiekanalen zijn aan de revisie toe. Dat was het geval bij het appartementencomplex Dik Trom in de Hoofddorpse wijk ‘Graan voor Visch’. Univeste en Van der Leij boden een financierbare oplossing aan. Oók voor de vleermuizen die in de spouwmuren huizen…

Lees meer

Da Costaschool Nunspeet weerspiegelt onderwijs van vandaag

“Door deze nieuwbouw krijgt de Da Costa school een modern onderkomen, gebouwd conform de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid, klimaatbestendigheid en met een uitstekende binnenkwaliteit.” Aldus wethouder Leen van der Maas bij de opening (11 mei jl.) van deze gloednieuwe basisschool, gebouwd door Van der Leij Bouwbedrijven BV.

Lees meer

Van der Leij tekent voor circulair mutatie-onderhoud. U ook?

Circulair mutatie-onderhoud zal in de tamelijk nabije toekomst de norm zijn. Meer hergebruik is minder CO2 uitstoot èn minder verbruik van materialen die niet oneindig beschikbaar zijn. Daarom doet Van der Leij graag mee met het Re-Use systeem, waarin corporaties en aannemers samen meer circulair onderhoud faciliteren.

Lees meer

Bouw watervilla’s De Steigers verloopt voorspoedig

In week 7 is Van der Leij begonnen met het monteren van de prefab gevels van 16 exclusieve watervilla’s. Het project De Steigers (onderdeel van Gebiedsontwikkeling De Bongerd) verloopt voorspoedig en het werk zal naar verwachting in juni zijn afgerond. Amsterdam-Noord is dan een opmerkelijke -en luxe- woonlocatie rijker. 

Lees meer

Van der Leij verbouwt politiebureau Baljuwstraat in Almere

Het is niet de eerste keer dat Van der Leij Bouwbedrijven, uiteraard op een positieve manier, ‘in aanraking met de politie’ komt. Deze keer mogen we een verbouwing/ renovatie van het politiebureau aan de Baljuwstraat in Almere verzorgen. Projectleider Darius Dienaar, uitvoerder Hans van den Berg en hun team zijn in september met het werk gestart. De verwachte oplevering is medio maart 2022, dus zo ongeveer wanneer u dit leest.

Lees meer

Dudok Wonen verlengt contract met Van der Leij

Woningcorporatie Dudok Wonen tekende in januari. een raamovereenkomst voor integraal vastgoedonderhoud met Van der Leij Bouwbedrijven en twee andere aannemers. De volgende stap in een langjarige samenwerking, die in 2020 begon. Doelstelling: goede dienstverlening plus kwalitatief, efficiënt en kostenbewust onderhoud van alle huurwoningen van deze corporatie.

Lees meer