Van der Leij en NOM-keur: zekerheid over kwaliteit energiezuinige woning

Nul op de Meter betekent: comfortabel wonen met een energierekening van 0 euro.
Dat wordt bereikt door optimale isolatie enerzijds en het duurzaam opwekken van energie anderzijds – bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen. Om Nul op de Meter in de bestaande bouw te bereiken zijn er verschillende renovatieconcepten op de markt.
Hoe kan een consument weten of zijn Nul op de Meter-woning aan de vereiste hoge bouwkwaliteit voldoet? Daarvoor is er nu het NOM-keur. Het NOM-keurmerk biedt zekerheid over de kwaliteit en langetermijnprestaties van NOM-woningen.
Lees meer

Van der Leij vat De Boel bij de horens

Slim wonen aan de Amsterdamse Zuidas? Dat kan nu in De Boel. Een appartementencomplex nieuwe stijl aan de Boelelaan, vlakbij VU en NS-station Amsterdam-Zuid. 154 moderne appartementen, bedrijfsruimtes en ondernemersboxen. Plus een bloeiende daktuin die het geheel feestelijk bekroont. De Boel is fris verbouwd door Van der Leij, de renovatiespecialist die uit ‘oud’ gloednieuw tevoorschijn haalt.
Lees meer

Toekomst Thuis: levensloopbestendig én Nul op de Meter

Langer thuis kunnen wonen is een hot item. De ‘vergrijzing’ leidt tot specifieke woonwensen en –eisen van senioren. Zogenoemde extramurale zorg vraagt aandacht. En tegelijkertijd is het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad een belangrijke opgave. Van der Leij, de renovatie en onderhoudsspecialist, is lid van de coalitie Toekomst Thuis. Toekomst Thuis helpt gemeenten en woningcorporaties duurzame, gezonde en comfortabele woningen te realiseren.Lees meer

Provada 2016

Van dinsdag 7 t/m donderdag 9 juni a.s. vindt de 12e editie van de Provada plaats in de RAI in Amsterdam. 

Lees meer
Artikel New York Times 09-06-2011

Hoe zat het ook alweer met Van der Leij en de Anne Frankboom?

Op 4 april 2012 deed de rechtbank in Amsterdam uitspraak ineen rechtszaak tussen de stichting Support Anne Franktree (SAFT) en Van derLeij Bouwbedrijven.

Lees meer

Van der Leij - Stroomversnelling

Begin april heeft Van der Leij Bouwbedrijven, tijdens dederde samenwerkdag het lidmaatschap van Stroomversnelling ondertekend.

Lees meer