Van der Leij realiseert nieuwe kantoren aan de De Boelelaan Amsterdam

In opdracht van Vesteda realiseert Van der Leij nieuwe kantoren aan de De Boelelaan in Amsterdam-Buitenveldert. Het betreft een vervolgopdracht op twee naar volle tevredenheid uitgevoerde renovaties van appartementen, o.a. in het complex De Boel. In de transformatiemarkt van kantoren naar woonruimte en andersom is het bouwbedrijf actief sinds circa 1980. Soms als initiatiefnemer, soms als adviseur en nog vaker als aannemer. Het track record vermeldt dan ook vele geslaagde utiliteitsprojecten en wordt u op aanvraag snel toegezonden.

Lees meer

Zelfs Van der Leij oriënteert zich op Den Haag

We zijn we verhuisd: naar Zonweg 11 in Den Haag. Van daaruit werkt Van der Leij graag, goed én veel in de regio Haaglanden en Rijnmond, onder andere voor de corporaties Rijswijk Wonen, Vidomes, Rondom Wonen, Woonbron Rotterdam en Haag Wonen. Maar we zijn ambitieus en we kijken vooruit. En we zien volop mogelijkheden om de toekomst in Zuid-Holland nader gestalte te geven.

Lees meer

Van der Leij ‘revitaliseert’ gevel Hyatt Regency Amsterdam in de Sarphatistraat

Onlangs is die gevel door Van der Leij, dé specialist in renovatie en onderhoud, van top tot teen gereed gemaakt voor een volgend leven: als entree van de nieuwe conference area van het hotel. Achter de ‘gerevitaliseerde’ gevel krijgt Amsterdam’s nieuwste hotelaanwinst gestalte.

Lees meer

Verduurzaam en onderhoud uw VvE complex binnen de servicelasten

Uw VvE-complex of appartementengebouw verduurzamen, onderhouden of renoveren? Maar dan betaalbaar en binnen de huidige servicelasten van de eigenaren? Dat kan! Univeste en Van der Leij maken het samen waar. Univeste en Van der Leij helpen VvE’s en VvE-beheerders naar een professioneel, duurzaam onderhouden complex zonder dat het de ‘hoofdprijs’ kost. Bent u VvE-bestuurder, lid van een VvE of bent u VvE-beheerder? Lees dan beslist verder.

Lees meer

Funderingsherstel 34 woningen aan de Marnixstraat in Amsterdam

Tussen Leidseplein en Haarlemmerplein vind je in Amsterdam de Marnixtraat. Lekker centraal, wonen en werken. In opdracht van woningstichting Eigen Haard werkt Van der Leij daar in bouwteamverband aan het funderingsherstel (en renovatie) van 34 woningen en een bedrijfsruimte.

Lees meer

Transformeren? Haalbaarheidsstudie voor slechts 1 euro per m2

Aan succesvol transformeren gaat een zorgvuldige haalbaarheidsstudie vooraf. En dat kan nu al voor slechts 1 euro per m2. Dat bewijst Transoffice opnieuw in Amstelveen. Van utiliteitsbouw naar een nieuwe bestemming, van leegstand naar nieuw rendement.

Lees meer