Van der Leij vervangt circa 1.750 dakramen in regio Haaglanden

De dakramen van zo’n 2.136 woningen inspecteren en (waar mogelijk) onderhouden. Daarnaast circa 1.750 dakramen vervangen… Van der Leij doet het in Delft, Leidschendam, Rijswijk en Zoetermeer in opdracht van woningcorporatie Vidomes. Maar tot dakramen blijven onze werkzaamheden niet beperkt!

Lees meer

Van der Leij renoveert sanitaire voorzieningen UWV Alkmaar

In het hoofdkantoor van het UWV Alkmaar aan de Wognumsebuurt renoveert Van der Leij alle sanitaire voorzieningen. Dat zijn er nogal wat, want verspreid over het 6 verdiepingen tellende pand zijn een heel aantal toiletgroepen aanwezig. “Tijdens de verbouwing gaat het werk van de opdrachtgever gewoon door,” zegt uitvoerder onderhoud Hans van den Berg. “Dat stelt bijzondere eisen aan onze werkvolgorde qua logistiek en beperking van geluidsoverlast.”

Lees meer

Wonen aan het water: Burgemeester Hogguerstraat in Slotermeer

“Aan de Burgemeester Hogguerstraat in Slotermeer transformeren we voormalige bedrijfsruimtes in drie complexen tot 63 designappartementen,” vertelt Darius Dienaar, projectleider bouwprojecten bij Van der Leij. “Hier kun je wonen aan het water in de groenste omgeving van Amsterdam.” De werkzaamheden zijn begin dit jaar gestart. De eerste appartementen gaan in oktober van dit jaar in de verkoop; de overige appartementen worden gefaseerd opgeleverd.

Lees meer

Van der Leij aan de slag voor steeds meer VvE’s

Steeds meer VvE’s ontdekken de specifieke voordelen van vastgoedonderhoud met Van der Leij. Verduurzamen, renoveren en onderhouden terwijl de servicelasten van de eigenaren niet omhoog hoeven. Dat is een perfecte match voor elke VvE.

Lees meer

VGO-Keur voor Van der Leij Vastgoedonderhoud

Van der Leij hecht, net als haar opdrachtgevers, veel waarde aan objectieve kwaliteit. Daarom is de procedure gestart om het VGO-Keur te behalen.

VGO-Keur is het keurmerk dat hoort bij het Certificaat Vastgoedonderhoud. Dit keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren voor planmatig vastgoedonderhoud. Die moeten dan wel helemaal voldoen aan alle criteria die in de certificatieregeling zijn vermeld.

Lees meer

Nieuwe afdeling Vastgoedonderhoud: direct al 45 jaar ervaring!

Van der Leij Bouwbedrijven heeft een ‘nieuwe’ afdeling: Vastgoedonderhoud. Deze afdeling begeleidt en geeft uitvoering aan het planmatig onderhoud van uw vastgoedobjecten. En het mooie is: er is direct al 45 jaar ervaring aanwezig.

“We waren altijd al actief in deze discipline,” zegt Niels Welmer, Bedrijfsleider Vastgoedonderhoud, “maar de laatste tijd is de vraag er naar sterk toegenomen. Het is een fantastische uitdaging om daar op in te haken. Juist omdat ik graag aan ‘de voorkant’ actief ben: samen met de klant strategisch vastgoedbeleid opzetten en tot uitvoering brengen.”

Lees meer